Expo Pescuit si Vanatoare Bacau (08-10.05.2015)

Expo Pescuit şi Vânătoare Bacău 2015, Ediția a V-a, este un eveniment organizat de către SC Centrul de Afaceri şi Expoziţional Bacău SA și vizează să aducă la un loc producători şi importatori de produse destinate pescuitului şi vânătorii precum: echipamente pentru pescuit şi vânătoare, confecţii şi îmbrăcăminte pentru pescuit sportiv şi vânătoare, momeli, bijuterii de vânătoare, produse din vânat (alimente), produse ornamentale, meşteşugăreşti, trofee, echipament optic, turism de pescuit şi vânătoare, etc. Nu vor lipsi standurile cu arme de vânătoare și accesoriile specifice. De asemenea, această expoziție cu vânzare oferă un bun prilej Asociațiilor de Pescuit și Vânătoare din țară, dar și vânătorilor pasionați de a prezenta trofee medaliate, vânate în țară și peste hotare. Acest târg va reprezenta pentru majoritatea expozanţilor o importantă platformă de reînnoire a relaţiilor existente, de fidelizare a partenerilor tradiţionali, dar şi de stabilire de noi contacte şi contracte.

S.C. Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău S.A. posedă autorizația de depozitare a armelor și munițiilor, oferind expozanților în domeniu avantaje semnificative, fiind singurul Centru Expozițional din România care posedă autorizație de depozitare arme și muniții.

Vă informăm de asemenea că, organizatorul, conform conceptului original propus, va permite vizitatorilor, la fel ca și în edițiile precedente, să experimenteze tirul cu arcul și tirul cu arme tip air soft.

Expo Pescuit şi Vânătoare Bacău 2015, Ediția a V-a, cel mai mare eveniment de acest gen organizat în zona Moldovei, va avea loc la Centrul de Afaceri şi Expoziţii „Mircea Cancicov” Bacău și va fi promovat în toată zona Moldovei, prin materiale publicate în ziarele şi revistele locale, cât şi, pe diferite bloguri, prin difuzare de spoturi publicitare la posturile locale şi regionale TV şi radio, prin afişarea de bannere în diferite zone strategice, prin publicitate outdoor pe ecran TV, prin partenerii noştri în organizarea evenimentului, pe site-ul Centrului de Afaceri şi Expoziţii şi pe reţele de socializare precum Facebook. Până în prezent, S.C. Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău S.A. este singurul organizator pe Moldova a unui astfel de eveniment și de această amploare.

53 vizitatori online

Logare in site

Am uitat parola
 

Date contact

E-mail:">

 

Telefon:

info-pescar.ro Web analytics