Expo Pescuit pur si simplu, editia de primavara (19-22.03.2015)

Expo Pescuit pur si simplu, editia a XV-a, are loc in perioada 19-22 martie 2015.

A XV-a editie a Expo Pescuit pur si simplu incepe joi, 19 martie, in Piata Constitutiei, chiar in fata Casei Poporului!

Editia de primavara a celui mai mare targ de pescuit din tara reuneste intr-un singur loc cei mai mari importatori si producatori, dar si cele mai mari magazine cu echipament de profil. La fel ca editiile anterioare, evenimentul aduce zeci de mii de modele de scule si accesorii pentru impatimitii de pescuit, sute de marci şi produse prezentate in premiera. Nu vor lipsi, desigur, ofertele promotionale.

Printre expozantii prezenti la Expo pescuit pur si simplu se numara firme importante, recunoscute de iubitorii pescuitului, cum ar fi: Mim Team, Energofish, Normark/Total Fishing, Mille Maistro, Peapa.ro, Abrevis, Senzor, Fiskars, Fisela, Meet Carp, Relax Spinning, Carping Club, MG Special Carp, Pepe Carp si multi altii.

Doar aici se pot intalni cele mai ravnite marci de pescuit intr-un singur loc: Shimano, Lamiglas, Maver, Fox, Salmo, Sufix, Jaxon, JRC, Rapala, Haldorado, Owner, PB Products, Benzar, Sakura, Sebile, Dynamite Baits, Carping, Cormoran, Daiwa, Big Hammer, Gamakatsu, Maver Carp UK, Lake Fork, Carp Zoom, River2Sea, Korda, Cralusso, Sportex, PB Products, CPK Baits, Mivardi etc.

Evenimentul, cel mai mare din tara in categoria sa, are loc in Piata Constitutiei, Bucuresti, chiar in fata Casei Poporului, in perioada 19 – 22 martie. Programul de vizitare este intre orele 10 si 18, iar pretul biletului este de 10 lei, printre putinele lucruri care si-au pastrat pretul si valoarea din 2009. Copiii sub 12 ani au acces gratuit.

La fel ca la fiecare editie, vizitiatorii au ocazia sa participe la tombola targului, unde pot castiga scule, accesorii de pescuit si momeli. Evenimentul este organizat de revista Pescuit pur si simplu (fosta Aventuri la pescuit), revista numărul 1 de pescuit din România!

53 vizitatori online

Logare in site

Am uitat parola
 

Date contact

E-mail:">

 

Telefon:

info-pescar.ro Web analytics