Expo Pescuit şi Vânătoare Bacău (09-11.05.2014)

Avem plăcerea să vă invităm să participaţi în perioada 08 – 11 Mai 2014 la Expo Pescuit şi Vânătoare Bacău 2014, Ediția a III-a, eveniment ce va avea loc la Centrul de Afaceri şi Expoziţii “Mircea Cancicov” Bacău.

Expo Pescuit şi Vânătoare Bacău 2014, Ediția a III-a, este un eveniment organizat de către SC Centrul de Afaceri şi Expoziţional Bacău SA, sub patronajul Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice și vizează să aducă la un loc producători şi importatori de produse destinate pescuitului şi vânătorii precum: echipamente pentru pescuit şi vânătoare, confecţii şi îmbrăcăminte pentru pescuit sportiv şi vânătoare, momeli, bijuterii de vânătoare, produse din vânat (alimente), produse ornamentale, meşteşugăreşti, trofee, echipament optic, turism de pescuit şi vânătoare, etc. Nu vor lipsi standurile cu arme de vânătoare și accesoriile specifice. De asemenea, această expoziție cu vânzare oferă un bun prilej Asociațiilor de Pescuit și Vânătoare din țară, dar și vânătorilor pasionați de a prezenta trofee medaliate, vânate în țară și peste hotare. Acest târg va reprezenta pentru majoritatea expozanţilor o importantă platformă de reînnoire a relaţiilor existente, de fidelizare a partenerilor tradiţionali, dar şi de stabilire de noi contacte şi contracte.

S.C. Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău S.A. posedă autorizația de depozitare a armelor și munițiilor, oferind expozanților în domeniu avantaje semnificative.

În cadrul Expo Pescuit şi Vânătoare Bacău 2014 va avea loc si CONGRESUL NATIONAL AL PESCARILOR SI VANATORILOR DIN ROMANIA.

Sambata seara Organizatorul vă oferă o petrecere specific vanatoreasca si pescareasca cu program artistic, vitel la protap si multe alte surprize, unde vor participa cei care vin la congres si expozantii.

Vă informăm de asemenea că, organizatorul, conform conceptului original propus, va permite vizitatorilor, la fel ca și în edițiile precedente, să experimenteze tirul cu arcul, tirul cu arme tip air soft și tirul cu arme sportive, prin colaborarea cu un puternic club din Moldova.

Expo Pescuit şi Vânătoare Bacău 2014, Ediția a III-a, cel mai mare eveniment de acest gen organizat în zona Moldovei, va avea loc la Centrul de Afaceri şi Expoziţii „Mircea Cancicov” Bacău și va fi promovat în toată zona Moldovei, prin materiale publicate în ziarele şi revistele locale, cât şi, pe diferite bloguri, prin difuzare de spoturi publicitare la posturile locale şi regionale TV şi radio, prin afişarea de bannere în diferite zone strategice, prin publicitate outdoor pe ecran TV, prin partenerii noştri în organizarea evenimentului, pe site-ul Centrului de Afaceri şi Expoziţii şi pe reţele de socializare precum Facebook. Până în prezent, S.C. Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău S.A. este singurul organizator pe Moldova a unui astfel de eveniment și de această amploare.

În cadrul evenimentului vor avea loc conferințe și workshop-uri unde vor participa reprezentanți ai Asociațiilor Județene de Pescuit și Vânătoare din România.

54 vizitatori online

Logare in site

Am uitat parola
 

Date contact

E-mail:">

 

Telefon:

info-pescar.ro Web analytics